Halo: Spartan Strike aangekondigd

UPDATE: Nu met officiŽle trailer.

Microsoft heeft Halo: Spartan Strike aangekondigd. De game is een spirituele opvolger van Halo: Spartan Assault uit 2013. Spartan Strike is ontwikkeld voor tablets en telefoons met Windows 8, maar is ook beschikbaar voor de pc.

Halo: Spartan Strike wordt gemaakt door Vanguard Games, in samenwerking met huidige Halo-ontwikkelaar 343 Industries. De game is net als zijn voorganger een zogenaamde twin-stick shooter.

Tijdens een demo bij IGN heeft Fred LaPorte van 343 Industries het een en ander over Spartan Strike losgelaten. Zo vertelt hij dat de game plaatsvindt ten tijde van Halo 2. LaPorte laat daarnaast ook weten dat de besturing van de game is verbeterd ten opzichte van zijn voorganger.

Nieuwe vijanden in de game zijn onder andere de Prometheans uit Halo 4. Microsoft heeft IGN daarnaast ook verteld dat Spartan Strike geen microtransacties heeft.

De game komt op 12 december uit voor tablets en telefoons met Windows 8, alsmede voor de pc. Van een eventuele Xbox 360- of Xbox One-versie is nog geen sprake.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread