Donkey Kong Country-games naar Wii U en Nintendo 3DS

Met kortingen voor Tropical Freeze en Returns 3D.

Nintendo brengt de komende weken twee Donkey Kong Country-trilogieŽn opnieuw uit: de Super Nintendo Donkey Kong Country-games voor de Virtual Console van de Wii U en de Game Boy-games Donkey Kong Land voor de Virtual Console van de Nintendo 3DS.

Koop je tussen 16 oktober en 6 november een Donkey Kong-game voor de Wii U, dan krijg je 33 procent korting op de downloadversie van Donkey Kong Country: Tropical Freeze. Een soortgelijke actie geldt voor de Nintendo 3DS-games, waarmee je 33 procent korting krijgt op Donkey Kong Country Returns 3D.

Aanstaande donderdag komt de eerste Donkey Kong Country uit voor de Wii U, voor 7,99 euro. Donkey Kong Land is dan te vinden in de eShop van de Nintendo 3DS voor 3,99 euro.

Donkey Kong Country 2: Diddy's Kong Quest en Donkey Kong Land 2 komen uit op 23 oktober. Tot slot lanceren Donkey Kong Country 3: Dixie Kong's Double Trouble en Donkey Kong Land 3 op 30 oktober.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread