Lindsay Lohan breidt aanklacht tegen maker GTA 5 uit

Actrice komt met 67 pagina's aan bewijs tegen Rockstar.

Lindsay Lohan heeft haar aanklacht tegen Rockstar uitgebreid. De zaak tegen de ontwikkelaar van Grand Theft Auto V is aangevuld met een 67 pagina's tellend boekwerk. Dit schrijft het Amerikaanse blad The Hollywood Reporter.

Het document bevat 46 pagina's aan foto's die moeten bewijzen dat Lohan's gelijkenis is gebruikt in de game. Lohan klaagde eerder dit jaar Rockstar aan omdat een personage in Grand Theft Auto V op haar gebaseerd zou zijn. Lohan beweert in haar oorspronkelijke aanklacht dat dit zonder haar toestemming is gebeurd.

Rockstar heeft enige tijd geleden gereageerd op deze aanklacht. Volgens de ontwikkelaar is Lohan enkel uit op publiciteit en aandacht. Ook moederbedrijf Take-Two Interactive is niet overtuigd van Lohan's claim.

De releasedata van Grand Theft Auto V voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One werd onlangs aangekondigd. Daarnaast zijn er geruchten dat Grand Theft Auto V een first-person modus krijgt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread