Releasedatum bekend voor 'Big Alpha'-test Evolve

Vind hier een code om kans te maken mee te doen.

2K Games heeft de releasedatum vastgesteld voor een grote alfatest van de multiplayershooter Evolve. Dit zogenaamde 'Big Alpha'-evenement komt een dag eerder uit op de Xbox One dan op de andere platformen.

De alfa start op de Xbox One op donderdag 30 oktober. Wil je de game juist proberen op de pc of de PlayStation 4, dan kan dat vanaf 31 oktober. De test loopt door tot en met zondag 2 november, precies een weekend dus. Op de Xbox One is een Xbox Live Gold-abonnement vereist en op de PlayStation 4 een PlayStation Plus-abonnement.

Om mee te doen aan de alfatest dien je jezelf in te schrijven op de website van Evolve. Voer daar de code in die je onderaan deze alinea vindt. Let wel: je maakt daarmee kans op een uitnodiging. Of je daadwerkelijk wordt uitgenodigd, daarvoor houd je het beste je inbox in de gaten. Codes worden ook op andere plaatsen weggegeven, bijvoorbeeld via de social media-pagina's van de game.

De Evolve Big Alpha code is als volgt:

08347-97365-66457
Referral Code: EVOLVETOWIN

In Evolve neem je het in een team van vier op tegen een groot monster, dat tevens door een speler wordt bestuurd. Derek en Sander speelden de game alvast. Lees hun Evolve preview op de site. De releasedatum van Evolve is 10 februari 2015, eerder zou de game in oktober uitkomen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread