Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dragon Age: Origins gratis te downloaden via Origin

Actie loopt tot 14 oktober.

Dragon Age: Origins is tijdelijk gratis te downloaden via games-platform Origin. De download is onderdeel van het 'Op onze kosten'-programma van Electronic Arts. Eerder gaf de uitgever al games als Dead Space en Bejeweled 3 weg.

Dragon Age: Origins is een fantasy role-playing game die is gemaakt door het Canadese Bioware. De game is uitgekomen in 2009 en kreeg in 2011 een vervolg in de vorm van Dragon Age 2. Op 21 november lanceert Dragon Age: Inquistion, het derde deel in de reeks.

De titel is in veel opzichten een traditionele RPG. In de game bestuur je een team van vier avonturiers, elk met een eigen persoonlijkheid. Gevechten pauzeer je op elk moment om zo je tactiek aan te passen. Origins kenmerkt zich ook door de vaak uitgebreide gesprekken die je voert met zowel vriend als vijand.

De actie loopt tot 14 oktober. Onlangs werd de releasedatum van Dragon Age: Inquisition uitgesteld van oktober naar november. De Dragon Age: Inquisition Collector's editie is daarnaast ook recentelijk aangekondigd.

Bekijk op YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Dragon Age: Origins

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
PC
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.
Reacties