Super Smash Bros. Wii U releasedatum onthuld

Knokken met Nintendo op 5 december.

De releasedatum van Super Smash Bros. Wii U is onthuld. De vechtgame vol iconische personages van Nintendo komt op 5 december uit.

De titel is zowel online in de Nintendo eShop als in de winkel verkrijgbaar. Ook zijn er twee bundels verkrijgbaar, zoals het Super Smash Bros. Wii U + Mario amiibo-pakket. Hierbij zit de game inbegrepen, plus een amiibo-figuurtje van Mario.

Daarnaast is er de Super Smash Bros. Wii U + GameCube Controller Adapter bundel. Hierbij krijg je naast de game ook een adapter waarmee je een oude GameCube- of WaveBird-controller kan aansluiten op de spelcomputer.

Op 28 november komt tevens de eerste selectie aan amiibo-figuurtjes uit. Dit zijn Mario, Peach, Yoshi, Donkey Kong, Link, Fox, Samus, Wii Fit Trainer, Villager, Pikachu, Kirby en Marth. Op 19 december zijn Zelda, Diddy Kong, Luigi, Little Mac, Pit en Captain Falcon ook te koop.

In onze Super Smash Bros. For Nintendo 3DS review lees je wat Jasper van de handheld-versie vindt. Onlangs raakte bekend dat de Nintendo 3DS als controller dient voor Super Smash Bros. Wii U.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Dalsum

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread