Super Smash Bros. for Nintendo 3DS 2,8 miljoen keer verkocht

En is uitverkocht in Japan.

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS is wereldwijd 2,8 miljoen keer verkocht. Dat maakt Nintendo vandaag bekend. De game met knokkende Nintendo-personages in de hoofdrol is sinds afgelopen vrijdag ook in Europa verkrijgbaar.

Van de 2,8 miljoen zijn er minstens een miljoen exemplaren verkocht in Japan, tijdens het openingsweekend. Dat heeft er toe geleid dat de game daar is uitverkocht. Volgens de Japanse marktanalist Media Create zou de game vaker zijn verkocht, ware het niet dat winkels met tekorten van doen hadden (via Siliconera).

Nintendo maakte eerder vandaag ook de releasedatum van Super Smash Bros. for Wii U bekend. Jasper plaatste kortgeleden de review van Super Smash Bros. for 3DS en concludeerde dat er een goede balans is gevonden tussen fighting game en party game.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread