Blizzard: 'volgende uitbreiding Hearthstone voegt 100 nieuwe kaarten toe'

Er wordt ook nagedacht over nieuwe spelmodi.

Hearthstone: Heroes of Warcraft krijgt er in een toekomstige uitbreiding "meer dan 100" nieuwe kaarten bij. Dit heeft Jason Chayes van Blizzard laten weten tijdens een interview met de Amerikaanse gamesite Polygon.

In het interview gaat Chayes onder meer in op het succes van eerdere Hearthstone-uitbreidingen. Zo geeft hij aan erg tevreden te zijn over de toevoeging van nieuwe spelmodi, zoals Curse of Naxxramas. Hierbij neem je het op tegen computergestuurde tegenstanders. Chayes verwacht in de toekomst meer van dit soort singleplayercampagnes. "Verwacht dit echter niet op de korte termijn," aldus de Hearthstone-regisseur.

Sinds september zijn er 20 miljoen Hearthstone-spelers geteld. Blizzard geeft niet aan of de 20 miljoen spelers ook allemaal actief zijn. Hearthstone is op dit moment beschikbaar voor de pc, Mac en iOS.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread