Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Racesturen voor PlayStation 4-racer Driveclub bevestigd

Betreft twee sturen van Thrustmaster.

Sony heeft racesturen voor Driveclub bevestigd. De exclusieve PlayStation 4-racer ondersteunt de T80- en T300RS-wielen van Thrustmaster. De T80 kost rond de 100 euro en de T300RS heeft een adviesprijs van 349 euro.

'We hebben heel nauw met Thrustmaster samengewerkt aan die nieuwe sturen, zodat ze perfect afgestemd zijn op Driveclub en de PlayStation 4,' zegt communitymanager Jamie Brayshaw op de PlayStation Blog.

De racesturen van concurrent Logitech krijgen vooralsnog geen ondersteuning. Er ontbreekt in diens G27-wiel een veiligheidschip voor volledige compatibiliteit met de PlayStation 4. Brayshaw voegt er echter aan toe: "We blijven de sturen van anderen ondersteunen vanaf het moment dat ze compatibel zijn met de PlayStation 4."

De releasedatum van Driveclub is 8 oktober. Vanaf dan zijn er drie PlayStation 4-bundels verkrijgbaar. In de Driveclub preview van Carl lees je over het hobbelige parcours van de ontwikkeling.

Cover image for YouTube videoDRIVECLUB - Gamescom 2014 Trailer | PS4

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

DriveClub

PS4

Related topics
Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties