Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Koei Tecmo: 'Fatal Frame V alleen voor Japanse markt'

Europese lancering lijkt onzeker.

Ontwikkelaar Koei Tecmo heeft op diens Europese Twitterpagina laten doorschemeren dat een wereldwijde lancering van Fatal Frame V: The Black Haired Shrine Maiden niet in de planning ligt.

De horrorgame is sinds kort exclusief uit voor de Wii U, en blijft volgens Koei Tecmo ook in Japan. Nintendo is de uitgever van de titel. Eerder werd de Nintendo Wii-voorganger Fatal Frame IV: Mask of the Lunar Eclipse ook al niet buiten Japan gelanceerd.

In Europa is Fatal Frame uitgegeven onder de naam Project Zero. Onder andere de eerste drie games kwamen hier uit voor de PlayStation 2, alsmede voor andere platformen als de Wii Edition van Project Zero II. Spirit Camera: The Cursed Memoir is tevens uitgebracht voor de Nintendo 3DS en speelt zich af in hetzelfde universum.

In de Project Zero-games sla je geesten van je af door ze te fotograferen met de Camera Obscura. In het vijfde deel doe je dat met de GamePad van de Wii U, vergelijkbaar met de scan-technologie in ZombiU. Ayana uit Koei Tecmo's Dead or Alive-serie speelt een gastrol in een bonusmissie.

Cover image for YouTube video

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Awaiting cover image
Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties