Ubisoft legt customization en co-op Assassin's Creed Unity uit

Creative director legt het allemaal uit in een trailer. 

Ubisoft gaat dieper in op de co÷peratieve modus en aanpassingsmogelijkheden in Assassin's Creed Unity. In een vijf minuten durende trailer worden alle aspecten uitgelegd.

Volgens Alex Amancio vroegen fans van de serie massaal om een co÷peratieve versie en diepgaande aanpassingsmogelijkheden. De creatief directeur zegt dat zijn team hiernaar geluisterd heeft en dankzij nieuwe technologie een grote stap voorwaarts kon maken op het gebied van gameplay.

Je krijgt in de co÷peratieve modus de mogelijkheid de vaardigheden en het uiterlijk van je personage aan te passen. Elke Assassin heeft een aantal basisvaardigheden: vechten, navigatie en sluipen. Van daaruit bouw je specifieke talenten en ervaring op.

Door de nieuwe vaardigheden kunnen spelers zich specialiseren, maar ook hun voordelen met teamgenoten delen. Daarnaast zijn er naar eigen zeggen duizenden combinaties van wapens en voorwerpen.

Assassin's Creed Unity komt op 13 november 2014 naar de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Ook de downloadbare uitbreidingen zijn inmiddels bekend. Lees op onze website alvast alles wat we tot dusver weten over Assassin's Creed Unity.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Microsoft kondigt 50+ nieuwe games voor Xbox Game Pass aan

Final Fantasy, The Witcher 3, Minecraft Dungeons en meer.

Death Stranding komt volgend jaar naar de pc

Norman Reedus bewonderen in een nog hogere resolutie.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread