Ubisoft lanceert Project Widow

Een online tour langs de locaties van Assassin's Creed Unity.

Ubisoft lanceert de online tour Project Widow in aanloop naar de release van Assassin's Creed Unity.

In Project Widow krijgen bezoekers een 360 graden-stratentocht door een aantal locaties in Parijs. Zo kun je de Bastille, Notre Dame en Place de la Concorde bezoeken. Tijdens de tocht krijg je ook ontwerpen en video's uit Unity en heb je de mogelijkheid om meer over de Franse Revolutie te weten te komen en hoe Ubisoft dit in de game heeft verwerkt.

De website bevat vertellingen die ingesproken zijn door de acteur Andy Serkis. Hij is bekend voor zijn rol als Gollum in Lord of the Rings en verrichte daarnaast werk in andere games zoals Heavenly Sword. Hoewel Serkis zijn stem leent aan Project Widow, is het nog niet bekend of hij ook in Assassin's Creed Unity acteert.

De releasedatum van Assassin's Creed Unity is op 13 november voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. In onze Assassin's Creed Unity preview lees je alvast wat we tot dusver weten over de game.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Derek Taal

Derek Taal

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Gerelateerde content

Microsoft kondigt 50+ nieuwe games voor Xbox Game Pass aan

Final Fantasy, The Witcher 3, Minecraft Dungeons en meer.

Death Stranding komt volgend jaar naar de pc

Norman Reedus bewonderen in een nog hogere resolutie.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread