Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe gedragsregels in League of Legends

Ranked Restrictions.

Ontwikkelaar Riot Games implementeert nieuwe gedragsregels in diens MOBA League of Legends. Het betreft de Ranked Restrictions. Die zijn eerder in een publieke bèta getest. Het systeem is nu van toepassing op Noord-Amerikaanse en Europese servers en geldt alleen voor de Ranked-gamemodus.

Spelers met slecht gedrag kunnen door de regel niet in-game chatten, noch aan een Ranked-game deelnemen. In de plaats moeten die spelers een aantal games beëindigen in de normale speelmodus. De restrictie op chatten geldt hierin ook.

Na het vastgelegde aantal games, evalueert Riot Games de speler voor een laatste keer. Een slechte evaluatie betekent een voortzetting van de restricties.

De spelers met het meest negatieve gedrag komen niet in aanmerking voor prijzen aan het einde van het Ranked-seizoen.

Riot Games benadrukt op het League of Legends-forum wel dat "deze regel niet de meeste spelers treft, maar we willen dit ruim op voorhand melden. Zo hebben spelers die zich zorgen maken over hun gedrag tijd genoeg om zich aan te passen."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

League of Legends

PC

Related topics
Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.
Reacties