Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Final Fantasy XV demo duurt minstens drie uur

Maar heeft geen eindbaasgevechten.

De demo van Final Fantasy XV duurt minstens drie uur, zo vertelt regisseur Hajime Tabata tijdens een livestream van NicoNico. Gameswebsite Siliconera heeft deze presentatie van het Japans naar het Engels vertaald.

In de demo van de nieuwe actie-RPG van Square Enix kan je zowel lopend als met de auto door het Duscae-gebied reizen. Met deze laatste optie verken je de verschillende plekken sneller dan te voet. Je kan zelf de auto besturen, of het overlaten aan het personage Ignis.

Het plot van de volledige game wordt nog niet behandeld in de demoversie, zodat het verhaal niet al verklapt wordt. Er is op z'n minst één dungeon, maar geen eindbaasgevechten. Volgens de ontwikkelaar is er zelfs iets beters dan dat, wat een enorme impact gaat hebben op de fans. Het is nog onbekend wat dat is.

De nieuwe Toyko Game Show gameplaybeelden van Final Fantasy XV zijn volgens Square Enix niet gelijk aan het uiteindelijke product. De trailers laten ongeveer 70 tot 80% van de kwaliteit zien die het bedrijf op oog heeft. De demo is gebouwd op een geavanceerde structuur.

De Final Fantasy XV demo zit gratis bij Final Fantasy Type-0 HD.

Cover image for YouTube video

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Final Fantasy XV

PS4, Xbox One, PS3

Related topics
Over de auteur
Sander van Dalsum avatar

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Reacties