Sony komt met twee PlayStation 4-bundels van Driveclub

Glacier White- en Drive Player Edition-bundel.

Sony heeft twee nieuwe bundels voor Driveclub aangekondigd. Dit houdt in dat er vanaf 8 oktober in totaal drie PlayStation 4-bundels met Evolution Studios' nieuwste racegame verkrijgbaar zijn.

Het is al bekend dat tijdens de lancering van de game er een Driveclub PlayStation-bundel in de winkels ligt. Sony voegt daar nu twee speciale bundels aan toe.

De Glacier White-bundel bestaat naast Driveclub uit een witte console en een witte controller. De prijs van dit pakket bedraagt 439 euro. Het is na Destiny de tweede bundel met een witte PlayStation 4.

Daarnaast heeft Sony ook de Drive Player Edition-bundel aangekondigd. Deze bestaat uit de game, een zwarte PlayStation, twee controllers en een PlayStation Camera. Het pakket kost 499 euro.

Driveclub is een sociale racegame, maar heeft tijdens de ontwikkelingsfase nogal wat controverse teweeggebracht. De game komt op 8 oktober exclusief voor de PlayStation 4 uit.

wit
zwart

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread