Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Public events in Destiny gaan vaker voorkomen

Bungie geeft meer details omtrent nieuwe evenementen.

De public events in Destiny gaan vaker voorkomen, zegt ontwikkelaar Bungie.

Deze gebeurtenissen die in de game-wereld voorkomen, zijn uitdagingen waarin je binnen een tijdslimiet een missie moet volbrengen. Op Bungie.net heeft de ontwikkelaar ook details bekend gemaakt over nieuwe toevoegingen in de online wereld van Destiny.

Zo zijn er zeer binnenkort "vreemde figuren" in de Tower te vinden met speciale aanbiedingen, zegt community manager David "Deej" Dague. Ook komen er nieuwe evenementen, waarbij vanaf vandaag tot 14 september de Salvage modus beschikbaar is in de Crucible. In deze drie tegen drie multiplayer-modus moeten teams relikwieën veilig stellen.

Op 16 september is de eerste raid beschikbaar. De Vault of Glass is een level 26 raid waarin zes spelers de op dit moment moeilijkste missie voorgeschoteld krijgen. De evenementen Combined Arms en Queen's Wrath zijn binnenkort ook beschikbaar, maar hier is nog weinig over bekend.

In oktober krijg je toegang tot de Iron Banner. In deze multiplayer-modus spelen niet alleen je vaardigheden een rol, maar ook het level van je personage en de gegevens van je uitrusting. Spelers die de bèta hebben gespeeld, zijn mogelijk al bekend met deze modus.

Gisteren werd bekend dat Destiny meer dan 500 miljoen dollar heeft opgeleverd op de eerste dag. Een review van de game is binnenkort op de website te lezen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Destiny

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.
Reacties