Destiny levert wereldwijd meer dan 500 miljoen dollar op

Exacte verkoopcijfers laten nog even op zich wachten.

Destiny levert wereldwijd op de eerste dag meer dan vijfhonderd miljoen dollar op door bestellingen van winkels en externe partijen, laat Activision weten.

De exacte verkoopcijfers zijn nog niet bekend, maar het is volgens de uitgever de grootste nieuwe franchise-lancering in de geschiedenis. Hoewel het geen accurate reflectie is van de verkoop van de game, geeft het wel aan wat zowel de winkeliers als de uitgever voor verwachtingen hebben voor de vraag van de consumenten.

"Het succes van Destiny, samen met de recente introductie van Blizzard Entertainment's Hearthstone, is een verdere bevestiging van onze unieke bekwaamheid om zeer goede entertainment franchises vanaf de grond te creëren", zegt Activision's bestuursvoorzitter Bobby Kotick.

Het was al bekend dat Activision 500 miljoen dollar investeert in Destiny. Dit zou dus betekenen dat op de eerste dag die investering al is terug verdiend. Een review laat nog even op zich wachten, maar in de Destiny preview van Sander lees je de veelbelovende eerste indruk van de game.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Lenne Kuin

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread