Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

LEGO Batman 3: Beyond Gotham krijgt Season Pass

De eerste voor een LEGO-game.

LEGO Batman 3: Beyond Gotham krijgt een Season Pass, en dat is een primeur voor een LEGO-game. De Season Pass bevat zes downloadbare uitbreidingen, elk met een eigen missie rond een bepaald thema.

De eerste drie uitbreidingspakketten komen samen met de volledige game op 14 november uit. In het Dark Knight-pakket speel je de achtervolgingsscène uit de gelijknamige film na. De speelbare personages zijn Batman zelf, Gordon, de Joker, Bane en Catwoman.

Voorts krijg je nog de Man of Steel- en de Batman 75th Anniversary-uitbreiding. In die eerste speel je met personages uit het Superman-universum. In die tweede kun je kiezen tussen de Joker en Harley Quinn, maar ook uit de verschillende Batmans van door de jaren heen.

De releasedatum voor de overige drie uitbreidingen raakt later nog bekend. In ieder geval kun je meer dan 40 personages, voertuigen en prestaties vrijspelen.

LEGO Batman 3: Beyond Gotham komt op de Nintendo 3DS, pc, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Wii U, Xbox 360 en Xbox One uit. De Season Pass is beschikbaar voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Alle uitbreidingen zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar.

Cover image for YouTube videoLEGO Batman 3: Beyond Gotham Official Brainiac Trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

LEGO Batman 3: Beyond Gotham

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PlayStation Vita, Nintendo Wii U, PC, Nintendo 3DS

Related topics
Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties