Details Sunset Overdrive Season Pass bekend

Campagnes, wapens en meer.

Er zijn details vrijgegeven over de Season Pass voor Sunset Overdrive. Deze geeft je toegang tot twee extra campagnes, een wapenpakket, exclusieve outfits voor je personages, speciale vaardigheden, twee Amps en vallen.

Het wapenpakket voegt vier nieuwe wapens aan het arsenaal van de game toe. De twee campagnes bevatten nieuwe omgevingen, verhalen, bazen en alles om je personage qua uiterlijk en vechtstijl naar je hand te zetten.

Sunset Overdrive is een actiegame in een open-wereld waarin je met vreemde wapens zombieachtige monsters neerknalt. Eerder al raakte bekend dat de Amerikaanse releasedatum van Sunset Overdrive 28 oktober is, maar de game komt op 31 oktober in Europa op de markt. Dan komt de game exclusief voor de Xbox One uit.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Nathan Van Coillie

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread