Bungie legt 1.0.1 patch voor Destiny uit

Veranderingen aan vijanden, wapens en classes.

Ontwikkelaar Bungie legt uit wat de 1.0.1 patch aan Destiny verandert. De veranderingen komen er als reactie op de feedback die Bungie kreeg na de bèta-fase van de game.

De Assault Rifles in de game zijn minder krachtig gemaakt. Zo doet die wapenklasse vanaf nu minder schade en is die ook minder accuraat en stabiel. Pulse Rifles hebben dan weer betere statistieken gekregen; zij zijn nu doorgaans krachtiger en stabieler. De Hand Cannons zijn eveneens verbeterd. De zoom, schade en magazijngrootte van die klasse zijn allen toegenomen.

De Spidertank-baas is gemakkelijker gemaakt. De benen van de tank hebben nu zestien procent minder gezondheid. Spelers kunnen vanaf nu eveneens Bounties verzamelen vanaf level vier, in plaats van level zes.

Er zijn ook een aantal veranderingen doorgevoerd aan de competitieve multiplayer maps.

Alle spelers zijn verplicht om de patch te downloaden bij het opstarten van de game. De volledig update 1.0.1 patch notes vind je hier.

Onlangs nog werd bekend dat de digitale PlayStation 3- en Xbox 360-versies van Destiny gratis te upgraden zijn naar de huidige generatie consoles. Ook lanceerde Bungie de Destiny Planet View.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Carl Vander Maelen

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread