The Elder Scrolls Online-ontwikkelaar ontslaat medewerkers

"De ontslagen hebben geen negatieve gevolgen op The Elder Scrolls Online."

Zenimax Online Studios ontslaat een deel van zijn personeel. Moederbedrijf Bethesda Softworks heeft dit bevestigd in een persbericht en geeft aan dat Zenimax Online Studios werknemers laat gaan die overbodig zijn geworden vanwege de release van The Elder Scrolls Online.

De ontslagen hebben echter "geen negatieve gevolgen voor The Elder Scrolls Online", aldus Pete Hines van Bethesda. Zenimax Online Studios en Bethesda blijven de game ondersteunen, in de vorm van patches of aanvullingen op de game.

The Elder Scrolls Online is een MMO-variant op de populaire The Elder Scrolls-reeks. De game speelt zich af op het fictieve continent Tamriel en beperkt zich niet tot één provincie, zoals dat bij de meeste Elder Scrolls- games het geval is. Spelers bezoeken in The Elder Scrolls Online dus niet alleen de provincie Skyrim, maar bijvoorbeeld ook Cyrodiil of Elsweyr.

The Elder Scrolls Online is niet overal even goed ontvangen. Vooral de beslissing om spelers maandelijks te laten betalen voor de game, is door de pers bekritiseerd. Of deze abonnementskosten de populariteit van de game negatief hebben beïnvloed, is onbekend.

Zowel Bethesda als Zenimax Online Studios hebben tot dusver niets gezegd over het aantal mensen met een actief abonnement op The Elder Scrolls Online. Ook Bruce was in zijn The Elder Scrolls Online review kritisch. Onlangs raakte bekend dat trouwe abonnees van The Elder Scrolls Online beloond worden.

Geschreven door Mathijs Proos.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread