Digitale PS3- en Xbox 360-versie Destiny gratis te upgraden

Tot en met 15 januari naar PS4 of Xbox One. 

Als je een digitale versie van Destiny koopt voor de huidige generatie consoles, kun je deze tijdelijk gratis upgraden naar een versie voor de nieuwe generatie consoles. Dit is te lezen op de officiële website van Destiny.

De gratis opwaardering geldt alleen voor de digitale content. Het gaat in dit geval om de Destiny Digital Base Game, Digital Guardian Edition of Expansion Pass.

Daarbij is de upgrade alleen mogelijk als de versie in dezelfde consolefamilie blijft. De PlayStation 3-versie geeft dus recht op een PlayStation 4-versie, terwijl je Destiny voor de Xbox 360 gratis kan omzetten naar de Xbox One.

Bij de omzetting worden je Guardians, wapens, progressie en statistieken kosteloos meegenomen. Je kunt daarna zelfs Destiny op zowel je oude als nieuwe console spelen. De actie loopt tot en met 15 januari 2015.

Op 9 september is de lancering van de MMO-shooter. Om deze zo spoedig mogelijk te laten verlopen huisvest Bungie de servers in een bunker. Een hands-on preview van Destiny lees je alvast op onze website.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread