LittleBigPlanet komt met spin-off Run Sackboy! Run!

Free-to-play voor Android, iOS en PlayStation Vita.

De makers van LittleBigPlanet lanceren in oktober de free-to-play game Run Sackboy! Run! De spin-off van de LittleBigPlanet-serie komt voor Android, iOS en de PlayStation Vita.

Run Sackboy! Run! is een survival-platformer waarin je wordt achtervolgd door de stofzuiger The Negativitron, die ook als slechterik in LittleBigPlanet 2 voorkomt. Je rent door drie herkenbare omgevingen uit de LittleBigPlanet-serie: The Canyons, The Gardens en Avalonia.

Door middel van tappen en swipen ontwijk je obstakels en vijanden. Door bubbels te verzamelen kun je speciale upgrades, powerups en kostuums voor je Sackboy kopen om uiteindelijk een zo'n hoog mogelijk score neer te zetten. Aan de hand van een algemeen scorebord daag je vrienden uit om jouw score te verbeteren.

De vrijgespeelde exclusieve outfits zijn uiteindelijk ook beschikbaar voor LittleBigPlanet 3. De Europese releasedatum van LittleBigPlanet 3 is vastgesteld op 19 november 2014. De game komt exclusief voor de PlayStation 3 en PlayStation 4.

sackboy

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Microsoft koopt Activision Blizzard

Voor een recordprijs van 70 miljard dollar!

Deze games komen in de tweede helft van januari naar Xbox Game Pass

Hitman en Extraction staan voor de Death's Door!

Far Cry 6 review - Geen revolutie

Update: Pagan: Control DLC review.

Banjo-Kazooie komt deze week naar Nintendo Switch Online

De beer is terug op een Nintendo-console!

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread