Bungie lanceert Destiny Planet View

Geeft toegang tot exclusief Sign of the Finite embleem.

Bungie lanceert de Destiny Planet View waarmee je de verschillende locaties uit de game kunt ontdekken al voordat de releasedatum aanbreekt.

Door gebruik te maken van Google-technologie heeft Bungie een website gelanceerd waarop je de gebieden uit Destiny van dichtbij kan bekijken. Je krijgt toegang tot de Maan, Mars en Venus en bekijkt deze planeten op dezelfde wijze als in Google's Street View. Dit is de eerste keer dat een videogame-wereld in kaart is gebracht op deze wijze.

De Planet View laat je niet alleen de verschillende locaties inzien, maar geeft ook handige gameplay-tips en achtergrondinformatie over de wereld van Destiny. Je ontvangt het exclusieve Sign of the Finite embleem zodra je op alle iconen in de kaart hebt geklikt. Dit item kan je vervolgens gebruiken in de game.

Destiny is op 9 september verkrijgbaar voor PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Bungie is al helemaal klaar voor de launch, gisteren lieten ze weten dat de servers van Destiny in een bunker in Las Vegas zitten. Dit zou de veiligste plek voor ze zijn.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Lenne Kuin

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread