Eerste screenshots RollerCoaster Tycoon World getoond

Eerste blik op pc-versie van de bekende sim na tien jaar afwezigheid.

Atari stuurt de eerste screenshots van RollerCoaster Tycoon World de wereld in. De game moet de franchise terug tot leven wekken op de pc.

De screenshots geven een eerste duidelijke blik op de grafische stijl van de game en geven ook een hint naar welke thema's beschikbaar zijn voor je pretpark. Piraten- en western-stijl zijn duidelijk zichtbaar op de afbeeldingen.

RollerCoaster Tycoon World moet de franchise weer moderniseren. Zo is online multiplayer al bevestigd door PC Gamer. Tot vier spelers kunnen samenwerken om een pretpark uit te bouwen. Elke speler is daarbij beperkt tot zijn eigen sectie om in te bouwen. Daarnaast is het ook mogelijk om blauwdrukken van achtbanen met andere spelers uit te wisselen. Je kan ook zelf in achtbanen rijden, in eerste of derde persoonszicht.

Atari bevestigde eerder dat RollerCoaster Tycoon World in 2015 uitkomt. De uitgever verzekerde toen tevens dat de game geen micro-transacties zal bevatten, in tegenstelling tot vorige iteratie in de reeks RollerCoaster Tycoon 4 Mobile.

1
2
3

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk  |  Yahsper

Jasper nadert een decennium-lange carričre bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread