Borderlands: The Pre-Sequel Season Pass onthuld

Bundelt vier uitbreidingspakketten.

Borderlands: The Pre-Sequel krijgt een Season Pass voor alle beschikbare platformen. Dat hebben 2K Games en Gearbox Software bekendgemaakt. De Season Pass bundelt vier uitbreidingspakketten, die momenteel in ontwikkeling zijn.

Via de uitbreidingen krijg je nieuwe personages, uitdagingen, missies en 'ervaringen'. Meer details volgen wanneer Borderlands: The Pre-Sequel zijn afwerking nadert. Het is wel bekend dat de vier uitbreidingen na release ook individueel te verkrijgen zijn.

De Season Pass geeft echter toegang tot de uitbreidingen aan een lagere prijs. Wanneer Borderlands: The Pre-Sequel uitkomt, kun je dan telkens de uitbreidingspakketten via pc, PlayStation Network en Xbox Live downloaden.

Wie Borderlands: The Pre-Sequel bij geselecteerde winkels bestelt, krijgt toegang tot de Shock Drop Slaughter Pit. Deze uitbreiding is niet beschikbaar via de Season Pass. Als je de nieuwe Borderlands-game niet al voor de lancering besteld, is de content wel nog op een later tijdstip te koop.

De releasedatum van Borderlands: The Pre-Sequel is 17 oktober. De game komt dan uit voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Nathan Van Coillie

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread