Grand Theft Auto 5 krijgt uitgebreidere soundtrack in nieuwe versies

Cara Delevingne opnieuw de studio in.

Grand Theft Auto 5 krijgt op de pc, Xbox One en PlayStation 4 een uitgebreidere soundtrack. Dit is duidelijk geworden nadat Cara Delevingne via haar Twitter- en Instagram-account hierover bericht heeft.

Het Britse fotomodel is bij Rockstar opnieuw de studio ingedoken voor een update van de soundtrack. Zij is in Grand Theft Auto 5 te horen als host van het fictieve radiostation Non Stop Pop FM. Het is echter nog niet duidelijk of de update ook voor de andere fictieve radiostations geldt.

Grand Theft Auto 5 heeft op de pc, Xbox One en PlayStation 4 naast een uitgebreidere soundtrack ook verbeterde texturen, lichteffecten en animaties. De game wordt dit najaar voor deze platformen verwacht. Ondetussen hebben we natuurlijk ook nog de GTA 5 cheats waar we mee aan de slag kunnen.

instagram

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread