The Legend of Zelda en Animal Crossing DLC naar Mario Kart 8

Nieuwe cups, parcours en personages gepland.

Nintendo kondigt de eerste twee betaalde downloadbare uitbreidingen (DLC) aan voor Mario Kart 8. The Legend of Zelda X Mario Kart 8 en Animal Crossing X Mario Kart 8 kosten 8 euro per stuk of 12 euro voor de bundel.

De uitbreidingen bevatten elk twee nieuwe cups, met daarin acht nieuwe racetracks. Zestien extra banen in totaal, mocht je beide aanschaffen. Het Legend of Zelda-pakket voegt Tanooki Mario, Cat Peach en Link toe als speelbare racers. In het Animal Crossing-pakket vind je de Villager, Isabelle en Dry Bowser.

Welke banen het precies betreft, is nog niet bekend. Wel gaat het om zowel nieuwe banen als remakes, waarvan eentje Wario's Gold Mine uit Mario Kart Wii is.

Sommige banen zijn gebaseerd op het universum van de Zelda en Animal Crossing-universa, zoals te zien in onderstaande screenshots. Een nieuwe wagen is er in de vorm van de Blue Falcon uit F-Zero, en er lijkt ook een level gebaseerd op de futuristische racer.

Koop je beide uitbreidingen, dan krijg je niet alleen korting maar ook acht nieuwe kleuren voor Yoshi en Shy Guy. De aanpak is vergelijkbaar met een Season Pass, die je kent van andere games. Vanaf vandaag is de bundel alvast te bestellen, en de gekleurde versies van de reeds bestaande racers zijn dan direct speelbaar.

The Legend of Zelda X Mario Kart 8 komt in november uit. Animal Crossing X Mario Kart 8 pas in mei 2015. De Mario Kart 8 review lees je ondertussen op Eurogamer Benelux.

zelda
animal

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread