Rockstar: 'Lindsay Lohan wil gewoon aandacht met GTA5-rechtzaak'

Ontwikkelaar wil de zaak afsluiten.

Rockstar Games weerlegt een eerdere aanklacht van actrice Lindsay Lohan, door te stellen dat ze de zaak enkel voor de aandacht aanspant. De ontwikkelaar wil dat deze nu gauw tot een einde komt.

Begin juli klaagde Lohan Rockstar aan voor de vermeende gelijkenis met het Grand Theft Auto V-personage Lacey Jonas . Volgens de oorspronkelijke aanklacht zijn haar persoonlijke stijl, stem en worstelingen met de paparazzi overgenomen.

Rockstar zegt nu dat Lohan louter handelde uit publiciteitsredenen, zo meldt Associated Press. De studio wil daarom dat de zaak niet wordt doorgezet, maar niet voordat Lohan zelf voor de advocaatkosten opdraait.

Moederbedrijf Take-Two Interactive stelt dat Lacey Jonas en Lindsay Lohan alleen overeenkomstig zijn als twee jonge, blonde vrouwen. In onderstaande video zie je de in-game ontmoeting met het personage.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Nathan Van Coillie

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread