Gerucht: Assassin's Creed: Unity Rifts-modus gelekt

Alta´r, ben jij dat?

Op de sociale nieuwssite Reddit is een foto en een video geplaatst van een nog onaangekondigde modus in het aankomende Assassin's Creed: Unity.

Uit de beelden blijkt dat je in Rifts een parcours aflegt om 'glyphs' te verzamelen. Stilstaande glyphs leveren tien punten op, bewegende glyphs twintig, en versleutelde glyphs vijftig. Bij laatstgenoemde moet je dan ook een tijdje stilstaan, terwijl het de bedoeling is zoveel mogelijk punten binnen de tijd te scoren.

De modus is speelbaar tegen ghosts van andere spelers. Daarnaast maken personages uit vorige Assassin's Creed-delen er hun opwachting in, zoals Alta´r, Ezio, Aveline en Edward Kenway.

Het beeldmateriaal is afkomstig van een tester, naar eigen zeggen. Ubisoft bevestigt de modus nog niet maar zou wel stappen hebben ondernomen om de beelden van Reddit te krijgen, aldus Eurogamer.

De releasedatum van Assassin's Creed: Unity is vastgesteld op 28 oktober. De game lanceert dan voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

AC

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Microsoft kondigt 50+ nieuwe games voor Xbox Game Pass aan

Final Fantasy, The Witcher 3, Minecraft Dungeons en meer.

Death Stranding komt volgend jaar naar de pc

Norman Reedus bewonderen in een nog hogere resolutie.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread