FIFA 15 op PlayStation 3 en Xbox 360 heeft geen Pro Clubs

De andere versies wel.

De Pro Clubs-spelmodus van FIFA 15 is niet beschikbaar op de PlayStation 3 en Xbox 360. Dat heeft EA Sports bekendgemaakt. In Pro Clubs treed je tot een club toe of maak je er zelf een, en kun je online elf tegen elf spelen.

Volgens een verklaring van EA Sports vertrouwt de ontwikkelaar erop dat er nog "genoeg vernieuwing en diepte voor FIFA 15 op de PlayStation 3 en de Xbox 360 wordt geleverd." Sommige dingen kan de studio echter niet doen, "ofwel door de limieten van deze consoles ofwel van de tijd en middelen."

Die versies bevatten onder andere wel de carrière- en toernooimodus, alsook de Online Seasons. Ook FIFA Ultimate Team is op de PlayStation 3 en Xbox 360 beschikbaar. Op de pc, PlayStation 4 en Xbox One kun je Pro Clubs overigens wel spelen.

"Terwijl sommige dingen alleen maar naar de nieuwere consoles verhuizen, wil het FIFA-team van EA Sports je een geweldige voetbalervaring op de PlayStation 3 en Xbox 360 bieden," zo meldt Electronic Arts. "Daarom focust het team op vernieuwde gameplay, teammanagement, de carrièremodus, FIFA Ultimate Team en authentieke competities, teams en outfits die de versies op pc, PlayStation 4 en Xbox One weerspiegelen."

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Nathan Van Coillie

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread