Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

FIFA 15 op PlayStation 3 en Xbox 360 heeft geen Pro Clubs

De andere versies wel.

De Pro Clubs-spelmodus van FIFA 15 is niet beschikbaar op de PlayStation 3 en Xbox 360. Dat heeft EA Sports bekendgemaakt. In Pro Clubs treed je tot een club toe of maak je er zelf een, en kun je online elf tegen elf spelen.

Volgens een verklaring van EA Sports vertrouwt de ontwikkelaar erop dat er nog "genoeg vernieuwing en diepte voor FIFA 15 op de PlayStation 3 en de Xbox 360 wordt geleverd." Sommige dingen kan de studio echter niet doen, "ofwel door de limieten van deze consoles ofwel van de tijd en middelen."

Die versies bevatten onder andere wel de carrière- en toernooimodus, alsook de Online Seasons. Ook FIFA Ultimate Team is op de PlayStation 3 en Xbox 360 beschikbaar. Op de pc, PlayStation 4 en Xbox One kun je Pro Clubs overigens wel spelen.

"Terwijl sommige dingen alleen maar naar de nieuwere consoles verhuizen, wil het FIFA-team van EA Sports je een geweldige voetbalervaring op de PlayStation 3 en Xbox 360 bieden," zo meldt Electronic Arts. "Daarom focust het team op vernieuwde gameplay, teammanagement, de carrièremodus, FIFA Ultimate Team en authentieke competities, teams en outfits die de versies op pc, PlayStation 4 en Xbox One weerspiegelen."

Bekijk op YouTube

Read this next