EA Sports Season Ticket-dienst stopt

In maart 2015.

De EA Sports Season Ticket-dienst stopt in maart 2015. Alle mogelijke voordelen verstrijken uiteindelijk in maart 2016. Dat heeft EA Sports vandaag bekendgemaakt.

Het abonnement verleent PlayStation 3- en Xbox 360-bezitters vroege toegang tot games van EA Sports, pakketten voor de Ultimate Team-modus en korting op downloadbare uitbreidingen. De recent gelanceerde abonnementsdienst EA Access verstrekt gelijkaardige voordelen, vooralsnog enkel op de Xbox One.

Dat is een van de redenen waarom de dienst stopt. "Omdat meer en meer fans naar de nieuwe generatie consoles overgaan, voelden we dat het stilaan tijd werd om de Season Ticket voor de Xbox 360 en PlayStation 3 stop te zetten," aldus de uitgever.

FIFA 15, Madden NFL 15 en NHL 15 zijn de laatste games die aan de Season Ticket deelnemen, nu de service het laatste jaar ingaat.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Gerelateerde games

Over de auteur

Nathan Van Coillie

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Gerelateerde content

Skater XL krijgt drie door de community ontwikkelde levels

Met grafische verbeteringen door de ontwikkelaars.

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 krijgt nieuwe skaters

Pro skaters rollen het skatepark binnen.

EA kondigt nieuwe Skate game aan

Nog geen details bekend.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread