Warner Bros. kondigt Middle Earth: Shadow of Mordor Season Pass aan

Aanvullende singleplayer-missies en nieuwe personages.

Uitgever Warner Bros. Interactive en ontwikkelaar Monolith kondigen de Season Pass aan van Middle-Earth: Shadow of Mordor. Met dit lidmaatschap krijg je toegang tot verschillende singleplayer-missies, nieuwe personages en meer.

Zo is er de exclusieve Guardians of the Flaming Eye missie, die exclusief verkrijgbaar is voor houders van de Season Pass. Daarnaast is de Trials of War serie vroegtijdig speelbaar. Hier neem je het op tegen een legioen van vijanden om zo hoog in de ranken van het leaderboard te stijgen.

De ontwikkelaar en uitgever beloven uren aan nieuwe singleplayer content die bijdragen aan het verhaal. In Lord of the Hunt waan je jezelf een monsterjager in Mordor, terwijl je in The Bright Lord speelt als Celebrimbor: een smid van Elven-afkomst. Tot slot geeft de Season Pass je toegang tot alternatieve skins en extra runes.

Middle-Earth: Shadow of Mordor komt op 3 oktober uit op de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

mordor

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Dalsum

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread