The Pokémon Company doet volgende week een aankondiging rond een 'schokkend' nieuw project. De mysterieuze game wordt volgende dinsdag onthuld via een livestream op Nico Nico, een populaire Japanse videowebsite.

Hoewel er nog niets bekend is over de volgende Pokémon=game zijn er enkele projecten waarvan het publiek al een glimp te zien kreeg. Zo is er de Pikachu Detective-titel waarin je met je Pikachu mysteries oplost. De game zou in 2015 op de markt komen voor de Nintendo 3DS en herkent je gezichtsuitdrukkingen via de camera van de handheld.

Daarnaast is er het nog mysterieuze Pokken Fighters, een vechtgame voor de Wii U waarin onder meer Lucario en Blaziken met elkaar op de vuist gaan.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Niels Jani

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Meer artikels van Niels Jani