GTA Online San Andreas Flight School: 1.16 vanaf vandaag beschikbaar

Stof je vliegbrevet maar af.

Een nieuwe update voor Grand Theft Auto Online is vanaf vandaag gratis beschikbaar. Met de San Andreas Flight School 1.16 uitbreiding heb je toegang tot nieuwe lucht- en grondvoertuigen en voegt Rockstar de zogenaamde aerial solo challenges toe.

Ook brengt de update een aantal gameplay wijzigingen toe aan de multiplayer-modus van de open-wereld titel. Volgens de ontwikkelaar zijn dit onder andere verhoogde betalingen bij het behalen van missies en het ontvangen van bonussen wanneer je dit in teamverband doet.

Rockstar toont tevens ook een trailer van de update. De hoofdgame is sinds vorig jaar al uit op de PlayStation 3 en Xbox 360. Ook is er een grafisch verbeterde versie in aantocht: lees hier over de nieuwe features van Grand Theft Auto V voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Bekijk ook ons overzicht van alle GTA 5 cheats.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Dalsum

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread