Releaseperiode Bloodborne vastgesteld

From Software toont gameplay trailer.

De releaseperiode van de duistere adventuregame Bloodborne is vastgesteld; de titel komt binnen zes maanden uit. Tijdens de Sony persconferentie op de Gamescom-beurs toont ontwikkelaar From Software de eerste officiŽle gameplay-beelden van de game.

In de trailer zie je verschillende monsters die de sombere omgeving van de stad Yharnam infesteren. Het gevechtssysteem is volgens de studio anders dan in de Dark Souls-reeks. Zo is het vermoorden van vijanden en het overleven van gevechten toegankelijker gemaakt. Hierover vertelt ontwikkelaar Masaaki Yamagiwa meer op PlayStation Blog.

Ook maak je kennis met enkele wapens die je hanteert in Bloodborne. De saw cleaver en blunderbuss shotgun zorgen met snelle beweging en soepele ontwijking voor een aanvallende speelstijl. Voor de vijanden geldt hetzelfde, ze vallen je aan in grotere aantallen dan in de Souls-games.

Daarnaast is er een nieuwe gezondheidssysteem geÔntroduceerd. In de game regenereert je levensbalk zodat je grotere risico's kan nemen. Volgens From Software is Bloodborne nog steeds een RPG in de kern en tactiek is nog steeds vereist om de game levend door te komen.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Dalsum

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread