Twee nieuwe Mega Evolutions voor Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire gelekt

Mega Slowbro en Mega Audino.

De Koreaanse Pokémon website toonde gisteren plots twee nieuwe Mega Evolutions voor Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire. Die werden er vrijwel meteen weer afgehaald, maar enkele snelle fans wisten de info rond Mega Slowbro en Mega Audino te noteren.

Bij Mega Slowbro groeit de Shellder aan zijn staart enorm waardoor enkel zijn hoofd, staart en voorpoten nog zichtbaar zijn. Zijn natuurlijk schild is hierdoor echter quasi onverwoestbaar, waardoor de Defense van Slowbro de hoogte in schiet. Zijn staart gebruikt hij als springveer waarmee hij tegen een hoge snelheid inbeukt op de vijand. Dit verklaart waarom ook zijn Attack stijgt.

Wie Mega Audino aanraakt, valt in een diepe slaap. De Hearing Pokémon krijgt een secundair Fairy-type en ook haar uiterlijk wordt feeëriek. Bij Mega Audino stijgen de Defense en Special Defense vaardigheden. Daarnaast krijgt ze de eigenschap Healer waardoor ze de statuscondities van haar kompanen in Double of Triple Battles geneest.

Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire komen beide op 28 november uit voor de Nintendo 3DS.

1
2

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Niels Jani

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread