Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Meta Knight speelbaar in Super Smash Bros.

Deze keer misschien iets minder krachtig.

Meta Knight keert terug naar de arena's van Super Smash Bros. op zowel de Nintendo 3DS als de Wii U. De onthulling komt via een tweet van Nintendo.

De gevleugelde zwaardvechter krijgt het vaak aan de stok met Kirby en deed al mee in Super Smash Bros. Brawl. Daar is hij echter berucht omwille van zijn ongebalanceerde en krachtige aanvallen. Bij de meeste officiële wedstrijden is het daarom verboden om als Meta Knight te spelen.

Hier is een lijst met alle krijgers:

Mario, Luigi, Link, Samus, Kirby, Fox, Pikachu, Bowser, Donkey Kong, Pit, Olimar, Toon Link, Sonic, Marth, Princess Zelda, King Dedede, Lucario, Diddy Kong, Captain Falcon en Meta Knight keren terug.

Animal Crossings 'Villager,' (mannelijk en vrouwelijk) de Wii Fit Trainer (mannelijk en vrouwelijk), Mega Man, Rosalina, Little Mac, Mii Fighter, Lady Palutena, Pac-Man, Robin (mannelijk en vrouwelijk) en Lucina zijn allemaal nieuwkomers.

Super Smash Bros. voor de Nintendo 3DS komt uit op 3 oktober, terwijl de Wii U-versie in de kerstperiode volgt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Super Smash Bros. 3DS

Nintendo 3DS

Super Smash Bros. Wii U

Nintendo Wii U

Related topics
Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties