Meta Knight speelbaar in Super Smash Bros.

Deze keer misschien iets minder krachtig.

Meta Knight keert terug naar de arena's van Super Smash Bros. op zowel de Nintendo 3DS als de Wii U. De onthulling komt via een tweet van Nintendo.

De gevleugelde zwaardvechter krijgt het vaak aan de stok met Kirby en deed al mee in Super Smash Bros. Brawl. Daar is hij echter berucht omwille van zijn ongebalanceerde en krachtige aanvallen. Bij de meeste officiële wedstrijden is het daarom verboden om als Meta Knight te spelen.

Hier is een lijst met alle krijgers:

Mario, Luigi, Link, Samus, Kirby, Fox, Pikachu, Bowser, Donkey Kong, Pit, Olimar, Toon Link, Sonic, Marth, Princess Zelda, King Dedede, Lucario, Diddy Kong, Captain Falcon en Meta Knight keren terug.

Animal Crossings 'Villager,' (mannelijk en vrouwelijk) de Wii Fit Trainer (mannelijk en vrouwelijk), Mega Man, Rosalina, Little Mac, Mii Fighter, Lady Palutena, Pac-Man, Robin (mannelijk en vrouwelijk) en Lucina zijn allemaal nieuwkomers.

Super Smash Bros. voor de Nintendo 3DS komt uit op 3 oktober, terwijl de Wii U-versie in de kerstperiode volgt.

1

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Niels Jani

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread