Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gold Edition van Lara Croft and the Temple of Osiris onthuld

Inclusief Season Pass.

Uitgever Square Enix onthult de Gold Edition van Lara Croft and the Temple of Osiris. Deze bevat onder meer de Season Pass, die toegang geeft tot de Icy Death en Twisted Gears-pakketten.

Daarnaast verzekert de pas toegang tot alle toekomstige downloadbare uitbreidingen voor de game. Deze bevatten zes outfits voor hoofdpersonen Lara, Carter, Horus en Isis en nieuwe tombes, waarin je 'unieke schatten' zoals ringen, amuletten en wapens vindt.

De Gold Edition bevat daarnaast een Lara-figuurtje van 7,5cm hoog, een boek met concept art, een uitvouwbare landkaart en de game zelf.

Temple of Osiris is een vervolg op de coöperatieve Tomb Raider spin-off Lara Croft and the Guardian of Light. Daarin loste je samen puzzels op als Lara en de god Totec. In dit deel is er extra ruimte in het team en speel je de game met maximaal vier spelers tegelijk.

De releasedatum van Lara Croft and the Temple of Osiris is vastgesteld op 9 december. De game lanceert dan voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Lara Croft and the Temple of Osiris

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties