Uitgever Activision heeft vandaag de multiplayer modus van Call of Duty: Advanced Warfare voorgesteld. Daarbij heeft de uitgever bekendgemaakt dat wie een pre-order van plaatst, de game reeds een dag voor de release kan spelen. Die pre-order heet de Day Zero Edition en is niet duurder dan de normale versie van de game.

De game komt officieel uit op dinsdag 4 november. In de winkel is de Day Zero Edition dus op maandag 3 november verkrijgbaar. Wie geen pre-order bestelt, kan de game mogelijks wel al op maandag kopen. Dat hangt dan af van de voorraad in de winkel.

De Day Zero Edition bevat twee extra wapens en je krijgt dubbele experience points op de dag voor de officiële release. Het Advanced Arsenal is ook een pre-order bonus . Het aanbod geldt voor zowel de fysieke als de digitale versie van de game en op alle platformen: pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Nathan Van Coillie

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Vanaf zijn bureau spuit Nathan meningen over games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Meer artikels van Nathan Van Coillie