Bta-personages Destiny gewist voor lancering volledige game

See you, space cowboy...

Ontwikkelaar Bungie heeft bekendgemaakt dat de personages die zijn aangemaakt tijdens de bèta van Destiny zijn gewist, samen met alle verworven voortgang, statistieken en gevonden uitrusting.

Ondanks dat er voor Destiny geen grote gameplay wijzigingen staan gepland, zijn er door Bungie wel dusdanige aanpassingen gedaan dat de karakters niet konden voortbestaan.

Zo vertelt designer Tyson Green op de Bungie-blog: "De manier waarop je ervaringspunten krijgt is hier en daar aangepast. Voorwerpen zijn toegevoegd en verwijderd. Nieuwe functies zijn aangezet. Daarom kunnen bèta-personages niet worden overgezet. Het zou verwarrend zijn of zelfs leiden tot een kapotte game."

Daarbij zegt Green wel dat het voorlopig de laatste keer is dat je vaarwel moet zeggen tegen je karakter. "Vanaf 9 september maak je een Guardian aan die voor lange, lange tijd bij je blijft. Misschien wil je wel hem wel eens verwijderen en een nieuw personage maken, maar die keuze is voortaan helemaal aan jou."

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread