Battlefield 4 een week lang gratis speelbaar op pc

Via Electronic Arts' Origin.

Battlefield 4 is gedurende een week gratis speelbaar op de pc. Electronic Arts biedt de game tijdelijk gratis aan via de downloadservice Origin.

Als je voor 14 augustus de shooter downloadt, krijg je de mogelijkheid de game 168 uur (zeven dagen) gratis te spelen. Wanneer je de game voor het eerst speelt, houdt een klok de resterende speeltijd voor je bij. Om daarna verder te kunnen spelen moet je Battlefield 4 kopen.

Het tijdelijke aanbod maakt onderdeel uit van Origin Time. Dit is een optie binnen Electronic Arts' downloadservice Origin waarbij door de uitgever geselecteerde games voor een beperkte tijd gratis speelbaar zijn. Hiervoor heb je wel een Origin-account nodig.

Battlefield 4 kwam op 29 oktober 2013 uit voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Het nieuwste deel in de Battlefield-serie zou eind oktober 2014 worden gelanceerd, maar Battlefield Hardline is uitgesteld naar begin 2015.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Wolfenstein: Youngblood heeft een open levelstructuur

Dankzij ontwikkelaar Arkane Studios.

Metro Exodus krijgt twee DLC-pakketten

Met nieuwe personages in de hoofdrol.

Apex Legends verbant meer dan 770.000 cheaters

Dankzij de nieuwe rapporteringstool.

Borderlands 3 bevat microtransacties

Maar enkel voor cosmetische voorwerpen.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread