Ryse: Son of Rome komt naar PC

En ondersteunt 4K-resoluties.

De Xbox One-exclusive Ryse: Son of Rome komt naar de pc, zo meldt ontwikkelaar Crytek.

De hack-and-slash lanceringstitel voor de meest recente console van Microsoft is vanaf de herfst speelbaar op PC. Alle downloadbare content (DLC) is meteen beschikbaar en de game is speelbaar in 4K-resoluties. Ontwikkelaar Crytek zorgt voor de digitale distributie, terwijl uitgever Deep Silver de fysieke verdeling voor zijn rekening neemt.

In Ryse: Son of Rome draag je het pantser van Marius, een Romeinse soldaat. Na het afslachten van barbaarse stammen raakt hij steeds dieper verwikkeld een web van politieke intriges in de hoofdstad van het Romeinse rijk. De game werd vooral geprezen om zijn visueel spektakel, maar kreeg wat kritiek om zijn repetitieve gameplay en korte singleplayer.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Niels Jani

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread