Downloadbare uitbreiding Mario Kart 8 bevat drie Mercedes-Benz auto's

En wat kleine aanpassingen.

Een downloadbare uitbreiding voor Mario Kart 8 is vanaf 27 augustus beschikbaar voor het Verenigd Koninkrijk. Dat heeft Nintendo bekendgemaakt. Een datum voor de Nederlandse DLC is nog niet bekend.

De gratis uitbreiding bevat drie auto's van Mercedes-Benz: de Mercedes-Benz GLA, de 300 SL Roadster uit de jaren 50 en de Silver Arrow uit de dertiger jaren.

Nintendo wil ook enkele aanpassingen op vraag van de fans maken. Er komt een optie om de route op het scherm te vertonen. Een nieuwe statistiekenpagina toont je totaal aantal munten, je gewonnen en verloren online matchen en je favoriete racer.

De stabiliteit van online matchen verbetert met deze uitbreiding. Daarenboven slaat de game nu je meest recente settings op. Zo hoef je niet bij elke nieuwe wedstrijd je racer aan te passen. Ten slotte wisselen in het menu de opties "Volgende race" en "Bekijk hoogtepunt"- een optie waarnaar veel vraag was.

Nintendo houdt een Mercedes Cup-toernooi tussen 27 augustus en 23 september voor iedereen die de nieuwe wagens wil proberen. Meer details vind je in het toernooimenu van de game.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Nathan Van Coillie

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread