Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ontwikkelaar Gone Home maakt nieuwe game

Opnieuw een first-person verkenningstitel.

Gamestudio Fullbright onthult een nieuw project. De studio achter Gone Home werkt aan een "meeslepende, verhalende exploratiegame in first-person perspectief".

De informatie komt aan het licht door een openstaande vacature voor een programmeur en animator. De laatste functie moet volgens de ontwikkelaar de uitwerking van de personages op punt stellen. "We willen de esthetische ervaring verbeteren zodat de speler de gamewereld deelt met subtiele, expressieve, en realistische personages", luidt de beschrijving. In Gone Home bestaan de personages slechts in voice-overs en foto's.

Voorts hebben er bij Fullbright een aantal veranderingen plaatsgevonden binnen het bedrijf. Zo werkt de studio met een nieuw logo en maakt het niet langer gebruik van de naam The Fullbright Company. Eerder werd bekend dat de vorige programmeur Johnneman Nordhagen met Dim Bulb Games zijn eigen studio heeft opgericht.

Cover image for YouTube videoGone Home - Launch Trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Gone Home

PS4, Xbox One, Nintendo Wii U, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
PC
Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties