Ontwikkelaar Gone Home maakt nieuwe game

Opnieuw een first-person verkenningstitel.

Gamestudio Fullbright onthult een nieuw project. De studio achter Gone Home werkt aan een "meeslepende, verhalende exploratiegame in first-person perspectief".

De informatie komt aan het licht door een openstaande vacature voor een programmeur en animator. De laatste functie moet volgens de ontwikkelaar de uitwerking van de personages op punt stellen. "We willen de esthetische ervaring verbeteren zodat de speler de gamewereld deelt met subtiele, expressieve, en realistische personages", luidt de beschrijving. In Gone Home bestaan de personages slechts in voice-overs en foto's.

Voorts hebben er bij Fullbright een aantal veranderingen plaatsgevonden binnen het bedrijf. Zo werkt de studio met een nieuw logo en maakt het niet langer gebruik van de naam The Fullbright Company. Eerder werd bekend dat de vorige programmeur Johnneman Nordhagen met Dim Bulb Games zijn eigen studio heeft opgericht.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Nathan Van Coillie

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread