Volgens enkele afbeeldingen van een Duits magazine is Kano een speelbaar personage in de vechtgame Mortal Kombat X. De huurling met het metalen gezicht strijdt al mee sinds de eerste Mortal Kombat uit 1992.

De afbeeldingen van de strijder werden op Twitter gegooid door WestCoastKilla. Er gaan geruchten dat er tijdens het Duitse Gamescom meer personages worden onthuld.

Eerdere onthulde personages voor Mortal Kombat X zijn oudgedienden Scorpion en Raiden en nieuwkomers Cassie Cage, D'Vorah, Ferra & Torr en Kotal Kahn. De game komt in 2015 uit op PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en PC.

1
2

ADVERTENTIE

Over de auteur

Niels Jani

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Meer artikels van Niels Jani