Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dragon Age Keep uitgesteld

Gesloten bèta test is verzet naar een latere datum.

Nu het bekend is dat Dragon Age: Inquisition is uitgesteld, laat ontwikkelaar BioWare weten dat ook Dragon Age Keep later uitkomt.

De "companion web experience" is simultaan met Dragon Age: Inquisition bruikbaar maar heeft nooit een solide releasedatum gehad. Wel gaat de Dragon Age Keep nog steeds een tijd voor de game uitkomen.

Dragon Age Keep geeft nieuwkomers in de Dragon Age-serie de mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van de game en de belangrijke beslissingen in gebeurtenissen uit de vorige games te maken. Nu het onduidelijk is of de mogelijkheid bestaat om je save bestanden over te dragen naar de PlayStation 4 en Xbox One versies, kunnen oude bekenden van de serie zonder problemen verder met hun eerder gemaakte keuzes.

De inschrijving voor de gesloten bèta van Dragon Age Keep gaat verder, maar is volgens de ontwikkelaar nu eveneens naar een latere datum verschoven.

Dragon Age: Inquisition is vanaf 21 november verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Dragon Age: Inquisition

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Reacties