The Walking Dead komt terug voor seizoen 3, zo kondigt ontwikkelaar Telltale Games aan tijdens de San Diego Comic Con.

Schrijver van de The Walking Dead comic-reeks Robert Kirkman werd tijdens een panel op de beurs vergezeld door Kevin Bruner van Telltale Games. Daarnaast werd de aankondiging ook via de Twitter-account van Telltale Games gedeeld.

Het tweede seizoen van de point-and-click zombie-game is nog niet afgelopen. De vierde aflevering 'Amid the Ruins' kwam eerder deze maand uit. Voor de vijfde en tevens laatste aflevering 'No Going Back' is nog geen releasedatum vrijgegeven.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Dalsum

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Meer artikels van Sander van Dalsum