Bungie stelt teleurgestelde Destiny fans gerust

Omdat elke planeet maar één verkenbaar gebied heeft.

Ontwikkelaar Bungie stelt teleurgestelde fans na de bèta van Destiny gerust. Een groep spelers had immers niet verwacht dat elke planeet in de game maar één verkenbaar gebied heeft.

Bungie bevestigde onlangs dat elke planeet maar één verkenbaar gebied heeft. Zo heeft de aarde uitsluitend Old Russia, een gebied dat op zichzelf wel uit verschillende zones bestaat.

"Ja, we noemen het bestemmingen," zo legt Bungie medewerker David 'DeeJ' Dague uit. "Je gaat naar Mars, je gaat naar de maan, je gaat naar Venus en je gaat naar de aarde. Tot nu toe zijn er geen locaties buiten ons zonnestelsel. We hebben alles onthuld dat je in de eerste versie van de game kunt verkennen."

Eric 'Urk' Osborne antwoordde als andere medewerker van Bungie op een pagina van het NeoGAF forum dat "Destiny tamelijk groot is. Het is de grootste game die we ooit gemaakt hebben, veruit. En we zijn bekend omwille van games die je maanden, jaren en zelfs tientallen jaren kan spelen, mits enige toewijding."

"Met Destiny willen we ons voorgaande werk overtreffen in termen van grootte en aantal activiteiten," zo gaat Osborne verder. "Dat geldt vanaf de release, maar we willen ook dat Destiny lange benen heeft."

"We deden goed werk om Halo te ondersteunen na lancering, maar we konden enkel de competitieve kant blijven stimuleren," zo sluit Osborne af. "Zo bleven vele spelers in de kou staan. Dus is Destiny filosofisch opgebouwd om elke type speler te ondersteunen met nieuwe activiteiten en gebeurtenissen."

Destiny komt op 9 september uit op PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Carl Vander Maelen

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread