Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bèta Destiny dit weekend speelbaar op alle platformen

PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Vanaf vrijdag is de bèta van Destiny speelbaar voor iedereen met een PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

De bèta was tot dusver alleen speelbaar middels een code. Indien je een pre-order had geplaatst voor Destiny, kreeg je drie downloadcodes voor Destiny.

Ontwikkelaar Bungie heeft echter besloten de bèta dit weekend voor iedereen open te stellen. Om te kunnen spelen heb je geen toegangscode nodig, maar moet je wel over een PlayStation Plus- of Xbox Live Gold-abonnement beschikken.

De ontwikkelaar houdt zaterdag rond 23.00 uur een stresstest van de servers. Als je dan ingelogd bent, krijg je een exclusief embleem voor de definitieve versie van de game. Op zondag eindigt de bèta.

Wat bevat de Destiny-bèta nu precies? Dat lees je op onze website. De definitieve versie van Destiny lanceert op 9 september 2014 voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Bekijk op YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Destiny

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.
Reacties